Υγραέριο κίνησης autogas της Coral Gas στη Χαλκίδα

 

 

ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΚΙΝΗΣΗΣ - Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ 

Η χρήση του υγραερίου για την κίνηση οχημάτων (autogas) είναι γνωστή εδώ και πολλά χρόνια στην αγορά αυτοκινήτου. Σε ευρωπαϊκό επίπεδο, η υγραεριοκίνηση χρησιμοποιείται σε πάνω από 7 εκατομμύρια αυτοκίνητα, αντιπροσωπεύοντας περίπου το 3% του συνόλου, αποτελώντας το πιο ευρέως διαδεδομένο εναλλακτικό καύσιμο.

Μάλιστα, σε χώρες όπως η Ιταλία, η Ολλανδία, η Γαλλία, η Πολωνία, αλλά και η Τουρκία, η Ιαπωνία και η Αυστραλία, συναντάμε ακόμα μεγαλύτερο ποσοστό αυτοκινήτων που κινούνται με υγραέριο.

Στην Ελλάδα, η υγραεριοκίνηση είναι νομιμοποιημένη για όλα τα οχήματα, αλλά ο αριθμός των οχημάτων που το χρησιμοποιούν είναι σημαντικά χαμηλότερος από τον μέσο όρο των υπόλοιπων ευρωπαϊκών χωρών.

Ήδη από το 2010, όμως, ο ρυθμός αύξησης των αυτοκινήτων που επιλέγουν το υγραέριο ως εναλλακτικό καύσιμο της βενζίνης έχει αυξηθεί κατακόρυφα, καθώς η υγραεριοκίνηση ανταποκρίνεται αποτελεσματικά σε δύο βασικά θέματα:

στη σημαντική οικονομία σε σχέση με βενζίνη και πετρέλαιο.

στην προστασία του περιβάλλοντος και της υγείας των ανθρώπων, ιδιαίτερα σε αστικά περιβάλλοντα, λόγω της μειωμένης εκπομπής ρύπων και αερίων που προκαλούν το φαινόμενο του θερμοκηπίου(*)

Τώρα στην εταιρία μας θα βρείτε και τα εξειδικευμένα προϊόντα της Coral Gas για επαγγελματική ή οικιακή χρήση. Η αξιόπιστη επιλογή!

6ο χλμ. Επαρχιακής Οδού Χαλκίδας-Ν. Αρτάκης

 

Ληλαντίων 75, Χαλκίδα